Roboguru

What does the text tell us about?

Pertanyaan

My name is Yasmin. I have a hamster. It is small and cute. I call it "Gale". My grandfather gave it last week. Gale has three different colors, they are white, brown, and black. Gale's ears are small. It always squeaks in the time I come to close its cage. I feed it every morning. Gale likes to eat some leaves and grass. I take the grass from the field near my house. Gale looks happy eating the grass. I really love Gale.

What does the text tell us about?

  1. Yasmin's hamster

  2. a small hamster

  3. a cute hamster

  4. funny hamster

Pembahasan Video:

Pembahasan:

Teks di atas menceritakan tentang hamster milik Yasmin.

Jadi, jawaban yang benar adalah A.

Jawaban terverifikasi

Dijawab oleh:

N. Puspita

Terakhir diupdate 27 Agustus 2021

Roboguru sudah bisa jawab 91.4% pertanyaan dengan benar

Tapi Roboguru masih mau belajar. Menurut kamu pembahasan kali ini sudah membantu, belum?

Membantu

Kurang Membantu

Apakah pembahasan ini membantu?

Belum menemukan yang kamu cari?

Post pertanyaanmu ke Tanya Jawab, yuk

Mau Bertanya

Pertanyaan serupa

Read the text and write the topic of each paragraph in by choosing one of the options provided in the box.     Blue whales can reach over 24 m (80ft) long: mature femalea are usually a bit longer t...

0

Roboguru

Read the paragraphs and write down the topics and main ideas.

0

Roboguru

Read the text and write the topic of each paragraph in by choosing one of the options provided in the box.     The Blue whales are mainly found in very cold waters, like the Arctic and Antarctic wa...

0

Roboguru

Read the text and write the topic of each paragraph in by choosing one of the options provided in the box.     Blue whales are mammals. They give birth once every two or three years. Mating occurs ...

0

Roboguru

Read the text and write the topic of each paragraph in by choosing one of the options provided in the box.     Blue whales feed by opening its mouth into dense groups of small sea creatures like pl...

0

Roboguru

Roboguru sudah bisa jawab 91.4% pertanyaan dengan benar

Tapi Roboguru masih mau belajar. Menurut kamu pembahasan kali ini sudah membantu, belum?

Membantu

Kurang Membantu

Apakah pembahasan ini membantu?

Belum menemukan yang kamu cari?

Post pertanyaanmu ke Tanya Jawab, yuk

Mau Bertanya

RUANGGURU HQ

Jl. Dr. Saharjo No.161, Manggarai Selatan, Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12860

Coba GRATIS Aplikasi Ruangguru

Produk Ruangguru

Produk Lainnya

Hubungi Kami

Ikuti Kami

©2021 Ruangguru. All Rights Reserved