Roboguru

Reread the text in Activity 8. Complete the following statements based on the text.  The most popular attraction in Georgetown is____.

Pertanyaan

Reread the text in Activity 8.
Complete the following statements based on the text.undefined 


The most popular attraction in Georgetown is____.undefined 

Pembahasan Soal:

Berdasarkan paragraf ketiga disebutkan bahwa "there's one thing that makes it stand out from any other cities and that's its magnificent collection of street art" dapat disimpulkan bahwa daya tarik utama dari kota Georgetown adalah koleksi dari karya seni jalanan yang ada di sekeliling kota.

Jadi, jawaban yang tepat adalah "the most popular attraction in Georgetown is the collection of street art".

Pembahasan terverifikasi oleh Roboguru

Terakhir diupdate 02 Maret 2021

RUANGGURU HQ

Jl. Dr. Saharjo No.161, Manggarai Selatan, Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12860

Coba GRATIS Aplikasi Ruangguru

Produk Ruangguru

Produk Lainnya

Hubungi Kami

Ikuti Kami

©2021 Ruangguru. All Rights Reserved