Iklan

Pertanyaan

Read the text for number 30 to 32 To: All member of class 7-F Our classroom will join “The Cleanest Class Competition 2018” on Saturday, March 12th 2018. To prepare it, please all the member of the classroom gather at school on Sunday March 5th 2018 at 9 a.m to start cleaning and decorating the classroom together. Please come on time. Chief, Afif Saifuddien The true statement based on the text above is?

Read the text for number 30 to 32

To: All member of class 7-F

Our classroom will join “The Cleanest Class Competition 2018” on Saturday, March 12th 2018. To prepare it, please all the member of the classroom gather at school on Sunday March 5th 2018 at 9 a.m to start cleaning and decorating the classroom together.

Please come on time.
 

Chief,
Afif Saifuddien

The true statement based on the text above is?

  1. The information is for the students.

  2. The place of the competition is in the auditorium.

  3. The event will be held on 12 March.

  4. The writer is a student.

Ikuti Tryout SNBT & Menangkan E-Wallet 100rb

Habis dalam

01

:

06

:

46

:

29

Klaim

Iklan

N. Supriyaningsih

Master Teacher

Jawaban terverifikasi

Pembahasan

Pertanyaan di atas adalah tentang kalimat yang terdapat pada teks. Jawaban yang benar adalah C karena tanggal 12 Maret akan diadakan lomba kelas terbersih sebagaimana terdapat pada paragraf pertama.

Pertanyaan di atas adalah tentang kalimat yang terdapat pada teks. Jawaban yang benar adalah C karena tanggal 12 Maret akan diadakan lomba kelas terbersih sebagaimana terdapat pada paragraf pertama.

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

4

Iklan

Pertanyaan serupa

Questions 1—2 are based on the text below. (1) To celebrate its 14th anniversary, Yayasan Harapan Baru gives scholarships for 100 students of Junior High School in Jakarta. (3) The scholarship w...

1

0.0

Jawaban terverifikasi

RUANGGURU HQ

Jl. Dr. Saharjo No.161, Manggarai Selatan, Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12860

Coba GRATIS Aplikasi Roboguru

Coba GRATIS Aplikasi Ruangguru

Download di Google PlayDownload di AppstoreDownload di App Gallery

Produk Ruangguru

Hubungi Kami

Ruangguru WhatsApp

+62 815-7441-0000

Email info@ruangguru.com

[email protected]

Contact 02140008000

02140008000

Ikuti Kami

©2025 Ruangguru. All Rights Reserved PT. Ruang Raya Indonesia