Roboguru

Read the story and tell it in front of the class!         Today is a happy day for Malika. She is at the park with her friends. They are having a very special day there. Malika with Tiara, nanda, and Cathlin. And he dog too. Its name is Nicky. Malika is walking with her dog. It is very sunny day. They are having fun. Answer the questions! Who is she with?

Pertanyaan

Read the story and tell it in front of the class!    

    Today is a happy day for Malika. She is at the park with her friends. They are having a very special day there. Malika with Tiara, nanda, and Cathlin. And he dog too. Its name is Nicky. Malika is walking with her dog. It is very sunny day. They are having fun.

Answer the questions!

Who is she with?

Pembahasan Soal:

Berdasarkan teks di atas, Malika berada di taman bersama teman-temannya (She is at the park with her friends)

Jadi jawaban yang tepat adalah with her friends

Pembahasan terverifikasi oleh Roboguru

Terakhir diupdate 02 Maret 2021

Tonton video penjelasan konsepnya

RUANGGURU HQ

Jl. Dr. Saharjo No.161, Manggarai Selatan, Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12860

Coba GRATIS Aplikasi Ruangguru

Produk Ruangguru

Produk Lainnya

Hubungi Kami

Ikuti Kami

©2021 Ruangguru. All Rights Reserved