Iklan

Pertanyaan

Please read the text for number 8 to 10! My House is divided into two floors. On downstairs, I have all the important parts of the house such as the kitchen, bathrooms, storage room and parking garage. On upstairs I have one room where I keep the washer and dryer and one big terrace. Downstairs, the floor is divided in eight rooms, four of them are bedrooms, other two are bathrooms and then one kitchen and one dining room. In my bedroom, I have a lot of things inside, such as a television, a playstation 3, and many tropies. In my sister's bedroom, there is a computer and in the other two bedrooms are for my parent and my other sister. Normally we eat in everywhere we want, but on Sunday we eat together in the dining room. I really love my house, the place where we could share everything together. Source: jagoanbahasainggris.com The true statement based on the text is…

Please read the text for number 8 to 10!

     My House is divided into two floors. On downstairs, I have all the important parts of the house such as the kitchen, bathrooms, storage room and parking garage. On upstairs I have one room where I keep the washer and dryer and one big terrace.

     Downstairs, the floor is divided in eight rooms, four of them are bedrooms, other two are bathrooms and then one kitchen and one dining room.

     In my bedroom, I have a lot of things inside, such as a television, a playstation 3, and many tropies. In my sister's bedroom, there is a computer and in the other two bedrooms are for my parent and my other sister. 

     Normally we eat in everywhere we want, but on Sunday we eat together in the dining room. I really love my house, the place where we could share everything together.
Source: jagoanbahasainggris.com

The true statement based on the text is…

  1. There are two bedrooms downstairs.

  2. There is a bedroom downstairs.

  3. There is a parking garage at my house.

  4. The writer doesn’t love his house.

Ikuti Tryout SNBT & Menangkan E-Wallet 100rb

Habis dalam

02

:

03

:

24

:

50

Klaim

Iklan

A. Lee

Master Teacher

Jawaban terverifikasi

Pembahasan

Jawaban yang tepat adalah C. Pertanyaan dari soal yaitu pernyataan yang benar berdasarkan teks di atas. Jawaban C terdapat pada kalimat kedua paragraf pertama. Kalimat tersebut menyatakan adanya garasi. Jawaban yang lain tidak tepat karena tidak terdapat di dalam teks.

Jawaban yang tepat adalah C. Pertanyaan dari soal yaitu pernyataan yang benar berdasarkan teks di atas. Jawaban C terdapat pada kalimat kedua paragraf pertama. Kalimat tersebut menyatakan adanya garasi. Jawaban yang lain tidak tepat karena tidak terdapat di dalam teks.

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

1

Iklan

Pertanyaan serupa

(1) Borobuduris a 9 th -centuryMahayanaBuddhisttempleinMagelang,Central Java,Indonesia, and theworld's largest Buddhist temple. The temple consists of nine stacked platforms, six square and three circ...

1

0.0

Jawaban terverifikasi

RUANGGURU HQ

Jl. Dr. Saharjo No.161, Manggarai Selatan, Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12860

Coba GRATIS Aplikasi Roboguru

Coba GRATIS Aplikasi Ruangguru

Download di Google PlayDownload di AppstoreDownload di App Gallery

Produk Ruangguru

Hubungi Kami

Ruangguru WhatsApp

+62 815-7441-0000

Email info@ruangguru.com

[email protected]

Contact 02130930000

02130930000

Ikuti Kami

©2025 Ruangguru. All Rights Reserved PT. Ruang Raya Indonesia