Iklan

Iklan

Pertanyaan

G570 4334DDU Laptop with large screen. The laptop also comes with a spatial experience of the screen and it has advanced function features that work efficiently. It is more user-friendly than ever. G570 4334DDU 15.6-Inch Laptop Feature: 15.6-Inch Screen; Integrated Intel HD 3000 Graphics Windows 7 Home Premium 64-bit, 4 hours Battery Life 2.5 GHz Intel Core i5-2450M 4GB DIMM RAM 500 GB 5400 rpm Hard Drive From the text we know that ...

G570 4334DDU Laptop with large screen. The laptop also comes with a spatial experience of the screen and it has advanced function features that work efficiently. It is more user-friendly than ever.

G570 4334DDU 15.6-Inch Laptop Feature:

  • 15.6-Inch Screen; Integrated Intel HD 3000 Graphics
  • Windows 7 Home Premium 64-bit, 4 hours Battery Life
  • 2.5 GHz Intel Core i5-2450M
  • 4GB DIMM RAM
  • 500 GB 5400 rpm Hard Drive

From the text we know that ...

  1. The laptop is as user friendly as the previous edition.

  2. The laptop has advanced function features.

  3. The battery can be used for 6 hours.

  4. The screen of the laptop is small.

Iklan

M. Ardini

Master Teacher

Mahasiswa/Alumni Universitas Gadjah Mada

Jawaban terverifikasi

Iklan

Pembahasan

Berdasarkan teks tersebut, “… and it has advanced function features ..” yang berarti “laptop itu mempunyai fungsifitur yang canggih” maka jawaban B adalah jawaban yang paling tepat. Pilihan jawaban A, C dan D tidak sesuai dengan keterangan yan ada pada bacaan.

Berdasarkan teks tersebut, “…and it has advanced function features..” yang berarti “laptop itu mempunyai fungsifitur yang canggih” maka jawaban B adalah jawaban yang paling tepat. Pilihan jawaban A, C dan D tidak sesuai dengan keterangan yan ada pada bacaan.

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

65

Iklan

Iklan

Pertanyaan serupa

Choose the correct answers. The speaker looks like a toy duck. It means . . . .

1

0.0

Jawaban terverifikasi

RUANGGURU HQ

Jl. Dr. Saharjo No.161, Manggarai Selatan, Tebet, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12860

Coba GRATIS Aplikasi Roboguru

Coba GRATIS Aplikasi Ruangguru

Download di Google PlayDownload di AppstoreDownload di App Gallery

Produk Ruangguru

Hubungi Kami

Ruangguru WhatsApp

+62 815-7441-0000

Email info@ruangguru.com

[email protected]

Contact 02140008000

02140008000

Ikuti Kami

©2024 Ruangguru. All Rights Reserved PT. Ruang Raya Indonesia