Shifa A

12 Januari 2024 09:19

Iklan

Shifa A

12 Januari 2024 09:19

Pertanyaan

When it comes to a powerful and reliable 7-inch slate, Iconia Tab A100 tries to be a very attractive, portable and sharp gadget. The front face is surrounded by glossy black plastic, while the back of the tablet is dark gray with the Acer logo in the middle. The 7-inch touchscreen with a resolution of 1024×600 pixels offers outstanding picture quality, contrast and brightness. The Iconia Tab A100 features have classic Nvidia Tegra 2 dual-core processor with 1 GB of RAM memory. Therefore it's as snappy and powerful as any other 7 or 10-inch tablet on the market right now. The cameras are surprisingly decent, the 4 MP front-facing and the 16 MP rear-facing devices offering pretty much the best image quality. In terms of software, Acer's 7-inch tablet is set to be a pioneer, being the first slate of its category supported by the Android Honeycomb OS, Furthermore, it will run on the latest 3.2 version of the operating system, which means that you will get loads of apps and snappy performance. The Acer Iconia Tab A100, which has not yet been released on the market, will be available for 329 dollars (the 8 GB version) or for 349 dollars (the 16 GB version). This is consistently less than the price of the HTC Flyer or Blackberry Playbook that buyers have been coveting. While the Iconia Tab A100 is still struggling becoming one of the important names in the tablets' world, the review from this Android tablet looks like a winner. Packing good technical specifications, as well as a decent display and a revolutionary software for a 7-inch tablet, Acer's new slate also comes at an affordable price and will probably mesmerize technology fanatics all around the world. What is the author's main purpose in the passage? (A) To show how the Iconia tab can give a snappy performance. (B) To describe why high technology for Acer Iconia was not implemented earlier. (C) To inform the readers about a professional and helpful critique of the Iconia tab. (D) To make people know how to differentiate Iconia tab with another tab. (E) To provide the limited information about the Iconia tab.

When it comes to a powerful and reliable 7-inch slate, Iconia Tab A100 tries to be a very attractive, portable and sharp gadget. The front face is surrounded by glossy black plastic, while the back of the tablet is dark gray with the Acer logo in the middle. The 7-inch touchscreen with a resolution of 1024×600 pixels offers outstanding picture quality, contrast and brightness.

The Iconia Tab A100 features have classic Nvidia Tegra 2 dual-core processor with 1 GB of RAM memory. Therefore it's as snappy and powerful as any other 7 or 10-inch tablet on the market right now. The cameras are surprisingly decent, the 4 MP front-facing and the 16 MP rear-facing devices offering pretty much the best image quality. In terms of software, Acer's 7-inch tablet is set to be a pioneer, being the first slate of its category supported by the Android Honeycomb OS, Furthermore, it will run on the latest 3.2 version of the operating system, which means that you will get loads of apps and snappy performance.

The Acer Iconia Tab A100, which has not yet been released on the market, will be available for 329 dollars (the 8 GB version) or for 349 dollars (the 16 GB version). This is consistently less than the price of the HTC Flyer or Blackberry Playbook that buyers have been coveting. While the Iconia Tab A100 is still struggling becoming one of the important names in the tablets' world, the review from this Android tablet looks like a winner. Packing good technical specifications, as well as a decent display and a revolutionary software for a 7-inch tablet, Acer's new slate also comes at an affordable price and will probably mesmerize technology fanatics all around the world.

 

What is the author's main purpose in the passage?

(A) To show how the Iconia tab can give a snappy performance.

(B) To describe why high technology for Acer Iconia was not implemented earlier.

(C) To inform the readers about a professional and helpful critique of the Iconia tab.

(D) To make people know how to differentiate Iconia tab with another tab.

(E) To provide the limited information about the Iconia tab.

Ikuti Tryout SNBT & Menangkan E-Wallet 100rb

Habis dalam

00

:

10

:

31

:

48

Klaim

2

2

Jawaban terverifikasi

Iklan

Mutiah M

15 Januari 2024 21:19

Jawaban terverifikasi

<p>Jawaban : ( A )To show how the Iconia tab can give a snappy performance.</p><p>Pembahasan : To show how the Iconia tab can give a snappy performance artinya untuk menunjukkan bagaimana tab Icon dapat memberikan kinerja yang tajam.</p><p>Paragraf 1 membahas tentang bentuk tab Iconia yang ringan dan mudah dibawa kemana saja serta penampilan bagian depan dan belakang tab (kalimat 1 dan 2).<br>Tac Iconia juga memiliki resolusi pixel yang memberikan kualitas gambar luar biasa (kalimat 3)<br>Keseluruhan paragraf 2 juga membahas keunggulan tab Iconia, memori yang besar, kualitas kamera, dan sistem operasi yang di miliki tab Iconia.<br>Pada paragraf 3 kembali membahas keunggulan tab Iconia terutama dari segi harg yang terjangkau (kalimat 1 dan kalimat 4)</p><p>Sehingga dapat disimpulkan bahwa teks tersebut membahas keunggulan dan performa tab Iconia.</p><p>(B) To describe why high technology for Acer Iconia was not implemented earlier artinya untuk mendeskripsikan mengapa teknologi tinggi untuk Acer Iconia tidak di implementasikan lebih awal, jawaban ini salah karena di teks tidak menyebutkan topik tersebut.</p><p>(C) To inform the readers about a professional and helpful critique of the Iconia tab artinya untuk menginfokan para pembaca tentang sebuah kritik yang profesional dan bermanfaat terhadap tab Iconia, jawaban ini tidak tepat sebab teks tersebut tidak membahas tentang sebuah kritik tetapi menyediakan informasi mengenai tab Iconia.</p><p>(D) To make people know how the differentiate Iconia tab with another tab artinya untuk membuat orang orang tau bagaimana perbedaan tab Iconia dengan tab lain, jawaban ini salah karena pada teks tersebut hanya membahas tab Iconia dan tidak membahas mengenai tab selain Iconia.</p><p>(E) To provide the limited information about Iconia tab artinya untuk menyediakan informasi terbatas tentang tb Iconia, jawaban ini salah sebab teks tersebut membahas secara detail informasi tentang tab Iconia.</p><p>Maka jawaban yang tepat adalah (A)</p>

Jawaban : ( A )To show how the Iconia tab can give a snappy performance.

Pembahasan : To show how the Iconia tab can give a snappy performance artinya untuk menunjukkan bagaimana tab Icon dapat memberikan kinerja yang tajam.

Paragraf 1 membahas tentang bentuk tab Iconia yang ringan dan mudah dibawa kemana saja serta penampilan bagian depan dan belakang tab (kalimat 1 dan 2).
Tac Iconia juga memiliki resolusi pixel yang memberikan kualitas gambar luar biasa (kalimat 3)
Keseluruhan paragraf 2 juga membahas keunggulan tab Iconia, memori yang besar, kualitas kamera, dan sistem operasi yang di miliki tab Iconia.
Pada paragraf 3 kembali membahas keunggulan tab Iconia terutama dari segi harg yang terjangkau (kalimat 1 dan kalimat 4)

Sehingga dapat disimpulkan bahwa teks tersebut membahas keunggulan dan performa tab Iconia.

(B) To describe why high technology for Acer Iconia was not implemented earlier artinya untuk mendeskripsikan mengapa teknologi tinggi untuk Acer Iconia tidak di implementasikan lebih awal, jawaban ini salah karena di teks tidak menyebutkan topik tersebut.

(C) To inform the readers about a professional and helpful critique of the Iconia tab artinya untuk menginfokan para pembaca tentang sebuah kritik yang profesional dan bermanfaat terhadap tab Iconia, jawaban ini tidak tepat sebab teks tersebut tidak membahas tentang sebuah kritik tetapi menyediakan informasi mengenai tab Iconia.

(D) To make people know how the differentiate Iconia tab with another tab artinya untuk membuat orang orang tau bagaimana perbedaan tab Iconia dengan tab lain, jawaban ini salah karena pada teks tersebut hanya membahas tab Iconia dan tidak membahas mengenai tab selain Iconia.

(E) To provide the limited information about Iconia tab artinya untuk menyediakan informasi terbatas tentang tb Iconia, jawaban ini salah sebab teks tersebut membahas secara detail informasi tentang tab Iconia.

Maka jawaban yang tepat adalah (A)


Iklan

Nama L

26 Januari 2024 11:10

Jawaban terverifikasi

<p>Saya coba bantu jawab, ya.</p><p>&nbsp;</p><ul><li>Paragraf pertama berisi penjelasan mengenai keunggulan tab Iconia A100 dari segi penampilan, portabilitas, juga ketajaman.</li><li>Paragraf kedua juga berisi penjelasan keunggulan tab tersebut dari segi fitur dan performanya yang tajam (<i>snappy</i>).</li><li>Paragraf ketiga pun sama, menjelaskan tentang keunggulan tab Iconia, dari segi harga, spesifikasi, dan penilaian penggunanya.</li></ul><p>&nbsp;</p><p>Pada akhirnya, keseluruhan teks hanya membahas tentang keunggulan tab Iconia. Dan dapat dilihat bahwa teks tersebut banyak menyebutkan kata 'tajam', tertuju pada performa tab Iconia.</p><p>&nbsp;</p><p>Jadi, jawaban yang paling tepat adalah: <strong>(A) To show how the Iconia tab can give a snappy performance.</strong> (Untuk menunjukkan bagaimana tab Iconia dapat memberikan performa yang tajam.)</p><p>&nbsp;</p><p><i>Hope this can help you and anyone else who sees this. Good luck! </i>໒꒰*˶˃ᆺ˂˶ ꒱ა</p>

Saya coba bantu jawab, ya.

 

  • Paragraf pertama berisi penjelasan mengenai keunggulan tab Iconia A100 dari segi penampilan, portabilitas, juga ketajaman.
  • Paragraf kedua juga berisi penjelasan keunggulan tab tersebut dari segi fitur dan performanya yang tajam (snappy).
  • Paragraf ketiga pun sama, menjelaskan tentang keunggulan tab Iconia, dari segi harga, spesifikasi, dan penilaian penggunanya.

 

Pada akhirnya, keseluruhan teks hanya membahas tentang keunggulan tab Iconia. Dan dapat dilihat bahwa teks tersebut banyak menyebutkan kata 'tajam', tertuju pada performa tab Iconia.

 

Jadi, jawaban yang paling tepat adalah: (A) To show how the Iconia tab can give a snappy performance. (Untuk menunjukkan bagaimana tab Iconia dapat memberikan performa yang tajam.)

 

Hope this can help you and anyone else who sees this. Good luck! ໒꒰*˶˃ᆺ˂˶ ꒱ა


Mau pemahaman lebih dalam untuk soal ini?

Tanya ke AiRIS

Yuk, cobain chat dan belajar bareng AiRIS, teman pintarmu!

Chat AiRIS

Roboguru Plus

Dapatkan pembahasan soal ga pake lama, langsung dari Tutor!

Chat Tutor

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

Pertanyaan serupa

The Empty Pot Once upon a time, an emperor needed to select a successor to his throne. The emperor was old and had no children. Because he loved flowers and plants, he decided to call the children in the kingdom and gave cach a seed. He said that the child who could show the best results within six months would win the contest and she/he would become the next to wear the crown. Every child in the kingdom wanted to win the competition. There was a huge crowd of children in the palace on the day when the emperor gave the seeds. Each child returned home with one seed. One of the children was Jhrunk. He was a good gardener, even people said that he was the best young gardener in his village. He carefully carried the emperor's seed, and when he got home he put it into a pot and tried to plant it properly. One week later, Jhronk-another child-an-nounced that his seed was sprouting through the soil. Jhranky was a girl who said that a tiny plant had emerged from her pot. Then many other kids into a tiny plant. Jhrunk was puzzled-none of these said the same that the seed had changed the form children could grow plants as well as him! But Jhrunk's seed did not grow. Jhrunk was confused-what was wrong? He carefully repotted his seed into a new pot. He changed the method, but still his seed did not grow. Six months passed. The children had to bring their plants to the palace. Jhronk, Jhranky and other children cleaned their pots. Then they prepared themselves by dressing in their finest clothes. Some mothers or fathers walked along side their children to hold the plants. "What will I do?', Jhrunk asked his parents. "My seed wouldn't grow. My pot is empty. You did the best you could do,' said his father. Thrunk, just bring your pot to the emperor," said his mother, 'and tell the real thing. It was the best you could do. Jhrunk carried his empty pot to the palace. He felt a shame, but he agreed to what his parents said. It was the best thing he could do. He had tried his best. At the palace, all the children lined up in rows. They brought their blossoming plants. Then the em-peror checked the plants one by one. When he came to Jhrunk, he scowled even more and said, "What is it? You brought me an empty pot? If you are pleased, Your Majesty,' said Jhrunk, 'I tried the best. I planted your seed with the best soil. I kept and I watched it everyday. When the seed didn't grow, I repotted it in a new soil. I even repotted it again. But it didn't grow. I'm sorry, Jhrunk hang his head. Hmm,' said the emperor. 'I should choose you as my successor.' He continued. Everybody was sur-prised. But then the emperor said, 'I don't know where all these children got their seed. There is no way anything could grow the seed I gave for the contest. I had boiled all the seeds. And he smiled at Jhrunk and said, "You are the only child honest enough to return with an empty pot. Who participated in the compitition?

8

0.0

Jawaban terverifikasi