Aghnia Q

15 Maret 2022 13:03

Iklan

Iklan

Aghnia Q

15 Maret 2022 13:03

Pertanyaan

pek jieun kalimah make kecap panganteur ieu di handap : 1. clom 2. clik 3. lep 4. gaplok 5. jegur 6. biur 7. gaur 8. kalayang 9. celengok 10. kuciwek mohon bantuannya semuanya :)


72

1

Jawaban terverifikasi

Iklan

Iklan

Syifa N

15 Maret 2022 14:39

Jawaban terverifikasi

1. Clom baso di anclomkeun kana buleng 2. Cilok téh pas dihuapkeun clik murag 3. Budak nu kamari mun teu ditulungan mah lep meureun teuleum kana balong 4. Neng tata keur cicing jol tdh digaplok ku neni 5. Sirah téh jegur di adu kana tembok 6. Motor téh langsung ngabiur indit 7. Barudak téh silih gaur kana bawaan mang tata 8. Papatong kalayanf kakalayangan hibeur kaluhur 9. Bakat ku resep ningali pipi neng ndut, bi ipah téh celengok nyium 10. Andi mah teu pupuguh kuciwek langsung nyiwit ka udin


Hanifah T

01 Oktober 2023 13:48

Terimakasih banyak

Iklan

Iklan

lock

Yah, akses pembahasan gratismu habis


atau

Dapatkan jawaban pertanyaanmu di AiRIS. Langsung dijawab oleh bestie pintar

Tanya Sekarang

Mau pemahaman lebih dalam untuk soal ini?

Tanya ke Forum

Biar Robosquad lain yang jawab soal kamu

Tanya ke Forum

LATIHAN SOAL GRATIS!

Drill Soal

Latihan soal sesuai topik yang kamu mau untuk persiapan ujian

Cobain Drill Soal

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

Pertanyaan serupa

kanggo paring pitutur yaiku gunane tembang

56

0.0

Jawaban terverifikasi