Sinta N

10 Maret 2022 16:21

Iklan

Iklan

Sinta N

10 Maret 2022 16:21

Pertanyaan

Mobak mosike paraga drama kanthi dadakan manut situasi lan kondisi diarani...


242

2

Jawaban terverifikasi

Iklan

Iklan

Gandis A

23 Maret 2022 04:20

Jawaban terverifikasi

Hai, Sinta N. Terima kasih telah bertanya ke Roboguru. Kakak bantu jawab, ya! Mobah mosike paraga drama kanthi dadakan manut situasi lan kondisi diarani Improvisasi. Mari kita simak pembahasan berikut. Drama yaiku salah sawijine bentuk karya sastra kang nggambarake permasalahan ing kauripan lewat dialog lan lakon. Improvisasi ing drama/ teater yaiku dialog utawa solah-bawa kang ora disiyapke sadurunge. Improvisasi iku asipat spontan, refleks, lan dadakan. Improvisasi yaiku ngrembakake adegan sak njaban skenario kanthi inisiatif dhewe lan tanpa pengarahan. Improvisasi ora mung ana ing dialog, uga bisa kedaden ing lakon. Lenong, Ludruk, Ketoprak iku uga awujud drama utawa teater improvisasi. Dengan demikian, Mobah mosike paraga drama kanthi dadakan manut situasi lan kondisi diarani Improvisasi. Semoga membantu, ya:)


Iklan

Iklan

Afa N

26 September 2022 04:27

Tumrap putri dalem pembayun ingkang mijil saking garwa pramèswari saha sampun dungkap yuswa diwasa, kagungan kekancingan asma menapa?


lock

Yah, akses pembahasan gratismu habis


atau

Dapatkan jawaban pertanyaanmu di AiRIS. Langsung dijawab oleh bestie pintar

Tanya Sekarang

Mau pemahaman lebih dalam untuk soal ini?

Tanya ke Forum

Biar Robosquad lain yang jawab soal kamu

Tanya ke Forum

LATIHAN SOAL GRATIS!

Drill Soal

Latihan soal sesuai topik yang kamu mau untuk persiapan ujian

Cobain Drill Soal

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

Pertanyaan serupa

Laporan wawancara keur koran atawa majalah biasana mangrupa ...

117

0.0

Jawaban terverifikasi