Iklan

Iklan

Nadia F

22 Maret 2022 02:29

Pertanyaan

PANGKUR (Laras Pelog Pathet Nem) Sekar pangkur kang winarna Lelabuhan kang kanggo wong ngaurip Ala lan becik puniku Prayoga kawruhana Adat waton puniku dipun kadulu Miwah ingkang tata krama Den kaesthi siyang ratri Guru lagu sajrone tembang Pangkur ing ndhuwur, yaiku ….


193

1

Jawaban terverifikasi

Iklan

Iklan

Mau pemahaman lebih dalam untuk soal ini?

Tanya ke Forum

Tanya ke Forum

Roboguru Plus

Chat Tutor

Iklan

Iklan