RoboguruRoboguru
SD

Putriika N

24 Mei 2022 01:31

Pertanyaan

Panca keblat aruming wewangi Mijilira ing ndon Rinebut hayu kamardikane Sagung sengkala sampun kabesmi Kasantosan neki Hayua rahayu soal. Sengkalan kang kotemokake ing dhuwur nuduhake angka taun


18

1

Jawaban terverifikasi

R. Rizal

28 Mei 2022 13:47

Jawaban terverifikasi

Ukara kang klebu sengkalan yaiku Panca keblat aruming wewangi ing gatra kapisan. Kaya ngene pembahasane. Panca keblat aruming wewangi 5 4 9 1 Panca yaiku angka 5 Keblat yaiku angka 4 Arum yaiku angka 9 Wangi yaiku angka 1 Angka diwaca tekan tengen nang kiwa yaiku 1945. Dadi, ukara kang klebu sengkalan yaiku Panca keblat aruming wewangi ing gatra kapisan.


ask to forum

Belum menemukan jawaban?

Tanya soalmu ke Forum atau langsung diskusikan dengan tutor roboguru plus, yuk

Tanya ke Forum

Pertanyaan serupa

milih paraga ing sandiwara kasebut

377

5.0

Jawaban terverifikasi