Rasya F

16 Maret 2022 03:08

Pertanyaan

Panata acara miboga pancen pikeun .... A.Ngatur acara saluyu jeung waktu nu ditangtukeun b. Muka acara c. Ngeusi acara d. Nutup acar


36

1

Jawaban terverifikasi

Suci Y

16 Maret 2022 08:40

Jawaban terverifikasi

Hallo Rasya, kakak bantu jawab ya Jawaban: A Penjelasan: Dina basa Indonesia Panata acara sok disebut pembawa acara. Pancen atawa tugas panata acara nyaeta mingpin jeung ngarahkeun lumangsungna hiji acara ti mimiti nepi ka akhir, ngatur jalanna acara saluyu jeung waktu nu ditangtukeun. Jadi, jawaban anu bener nyaeta A. Ngatur acara saluyu jeung waktu nu ditangtukeun.


ask to forum

Belum menemukan jawaban?

Tanya soalmu ke Forum atau langsung diskusikan dengan tutor roboguru plus, yuk

Tanya ke Forum

Pertanyaan serupa

jalma anu ahli biantara disebut

1rb+

0.0

Jawaban terverifikasi