Rihada A

09 Februari 2022 04:18

Pertanyaan

nyunggi beras tegese


68

2

Jawaban terverifikasi

W. Wahyuningtias

Mahasiswa/Alumni Universiras Terbuka Surakarta

09 Februari 2022 23:19

Jawaban terverifikasi

Hai Rihada A, kakak bantu jawab yaa. Jawaban untuk soal ini adalah nggawa beras ing sirah. Yuk, simak penjelasan berikut ini: Tembung ing basa Indonesia diarani kata. Tembung iku swara lan campurane swara kang metu saka pocapan. Tembung uga nduwe teges gabungane aksara kang nduwe arti ing sawijining basa. Tuladha: - Nyunggi tegese nggawa katumpangake ing sirah. - Tembung nyunggi beras nduweni teges nggawa beras ing sirah. Jadi, jawaban yang benar adalah nggawa beras ing sirah. Semoga membantu ๐Ÿ™


Muhammad R

09 Februari 2022 04:53

Memanggul beras


ask to forum

Belum menemukan jawaban?

Tanya soalmu ke Forum atau langsung diskusikan dengan tutor roboguru plus, yuk

Tanya ke Forum

Pertanyaan serupa

Ahli retorika kejaba dianggo ing politik, jaman saiki ing tanah Jawa uga ana, nanging dianggo.... a. kanggo ing upacara ritual b. kanggo ing upacara bendera c. kanggo ing upacara keagamaan d.kanggo ing upacara adat

21

5.0

Jawaban terverifikasi