RoboguruRoboguru
SD

Rida M

22 Mei 2022 23:58

Pertanyaan

naon anu di sebut sajak teh?


53

1

Jawaban terverifikasi

R. Ismaya

Mahasiswa/Alumni STKIP Muhammadiyah Kuningan

24 Mei 2022 17:05

Jawaban terverifikasi

Sajak nya éta salasahiji karya sastra dina wangun puisi modérn anu teu pati kauger ku patokan-patokan. Sajak dina basa Sunda mah asup kana wangun puisi nya éta wangun puisi modérn. Sajak nya éta salasahiji karya sastra dina wangun puisi modérn anu teu pati kauger ku patokan-patokan. Nurutkeun pedaran di luhur sajak nya éta salasahiji karya sastra dina wangun puisi modérn anu teu pati kauger ku patokan-patokan.


ask to forum

Belum menemukan jawaban?

Tanya soalmu ke Forum atau langsung diskusikan dengan tutor roboguru plus, yuk

Tanya ke Forum

Pertanyaan serupa

Tembung janmi tegese....

1rb+

5.0

Jawaban terverifikasi