Siti S

21 Maret 2022 05:31

Iklan

Iklan

Siti S

21 Maret 2022 05:31

Pertanyaan

Laporan wawancara keur koran atawa majalah biasana mangrupa ...


117

1

Jawaban terverifikasi

Iklan

Iklan

C. Resmi

12 Mei 2022 15:18

Jawaban terverifikasi

Jawaban yang benar adalah tulisan Pembahasan wawancara nyaeta mangrupakeun hiji kagiatan komunikasi anu geus ilaharna lumangsung di masyarakat. Wawancara ka asup kagiatan nyarita dua arah, aya anu nanya jeung aya anu ngajawab. Samemeh ngalakukeun wawancara perlu tatahar heula sababaraha hal anu dianggap perlu disiapkeun. Hal anu kudu disiapkeun dina wawancara nyaeta: 1. Nyusun daftar pertanyaan anu bakal di taroskeun. 2. Nyatet atawa ngarekam hasil wawancara. 3. Ngagunakeun bahasa anu sopan, jentre, sarta ringkes. 4. Sikap urang kudu luyu jeung etika sarta tatakrama. Berdasarkan kalimat tersebut dapat disimpulkan bahwa Laporan wawancara biasana dipake keur nginformasikeun ni ditanyakeun dina wawancara ka masyarakat luas. Hasil wawancara bisa ditepikeun make media lisan contona dina berita, jeung media tulisan contona di koran atawa majalah. Jadi, jawaban yang benar adalah tulisan.


Ratna K

03 Mei 2024 06:52

Wahh

Iklan

Iklan

lock

Yah, akses pembahasan gratismu habis


atau

Dapatkan jawaban pertanyaanmu di AiRIS. Langsung dijawab oleh bestie pintar

Tanya Sekarang

Mau pemahaman lebih dalam untuk soal ini?

Tanya ke Forum

Biar Robosquad lain yang jawab soal kamu

Tanya ke Forum

LATIHAN SOAL GRATIS!

Drill Soal

Latihan soal sesuai topik yang kamu mau untuk persiapan ujian

Cobain Drill Soal

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

Pertanyaan serupa

kanggo paring pitutur yaiku gunane tembang

56

0.0

Jawaban terverifikasi