RoboguruRoboguru
SD

Anonim A

17 Mei 2022 03:12

Pertanyaan

gaweo tembung pocung


5

2


Yiyin W

20 Mei 2022 00:58

Sapa weruh yenta sira pancen wanuh Wangun bunder dawa Saka deling kang rinakit Alit alit kaggone ngupadi urang ( Uslug / wuwu alit )


Mahfudhotul K

01 Juni 2022 23:09

Tembang Pocung Sapa iku, Ora seneng ngudi ilmu Uripe rekasa Senenge kepati-pati Ora sugih ananging ora rumangsa


ask to forum

Belum menemukan jawaban?

Tanya soalmu ke Forum atau langsung diskusikan dengan tutor roboguru plus, yuk

Tanya ke Forum

Pertanyaan serupa

Mengko ingsun tutur Sembah catur supaya lumuntur Dhening raga cipta jiwa rasa kaki Ing kno lamu katemu Tandha nugrahaning manon Tembang ing duwur yaiku ....

4rb+

5.0

Jawaban terverifikasi