Haikal R

11 Februari 2024 07:35

Iklan

Iklan

Haikal R

11 Februari 2024 07:35

Pertanyaan

1.Calon Arang..... when Ratna Mangali stole her magic book. A. Was sleep B. Was sleeping C. Does sleep D. Does sleeping E. It does sleep 2.He.... Noodles every day A. Read B. Reading C. Eat D. Eats E. Listen 3.He is the only one of may friends......... French A. that studies B. That study C. Studies D. Who study E. Study 4.... beautiful sister A. a B. an C. the D. is E. am 5.Newspapers..... published everyday A. Is B. Does C. Did D. Was E. Are 6.Ginjuk...... some chicken nuggets A. Is frying B. Is fryings C. Are frying D. Are fryings E. Was frying 7.The sun ... at the East A. Busy B. Busys C. Rise D. Rises E. Likes 8.Jeny.... Killed the Wicked Witch of the east A. Was B. Does C. Did D. Has E. Been 9.The sun is a ... of abundant energy A. Space B. Source C. Flow D. Stream E. Cause 10.The subscription ... paid monthly. A. Is B. Are C. Was D. Were E. Does 11.She...to school by bus yesterday A. Was B. Were C. Go D. went E. Gone 12.She always busy with her work I wish I....her more often A. Visit B. Would vivit C. Am visiting D. Have visited E. Could visit 13.The teacher said to Eddy: You can go now." Means A. Eddy was supposed to go B. Eddy was advised to go C. Eddy was ordered to go D. Eddy was requested to go E. Eddy was allowed to go 14.It's.... A. Rainings B. Barking C. Taking D. Frying E. Raining 15.Listen! The dogs........ A. Are barkings B. Are barking C. Is going D. Is goings E. ls coming 16.Please feed the rabbits ... three a day A. Time B. Times C. Twice D. Twices E. Week 17.Tom Cruise ... a famous actor A. Is B. Are C. Am D. Has E. Were 18.Listen. Butet ... singing a song A. Are B. Is C. Was D. Were E. In 19.He ... Very short hair A. Is B. Are C.Am D. Has E. Were 20.This is the book ... yesterday A. The teacher was walking about B. About it the teacher was talking C. The teacher was talking about it D. That the teacher was talking about it E. Whom the teacher was talking about 21. ...empty garbage can A. A B. an C. in D. On E. of 22.One Night, it ... raining very hard A. Is B. Was C. Means D. Mean E. While 23.There's a clock in the class,.....? A. Didn't there B. Don't there C. Wasn't there D. Isn't there E. Aren't there 24.She never seems to care?... A. Is she B. Doesn't she C. Has she D. Won't she E. Does she 25.The dwarves came home ... Snow White was sleeping on one of the small beds. A. Mean B. Means C. While D. Went E. Raining 26.Snow White....... growing prettier and prettier A. Does B. Did C. Was D. Should E. Would 27.Lompi ... rats A. Is chasing B. Is chasings C. Is making D. Is makings E. Is going 28.Kaysara...... reading a magazine now A. Are B. Is C. Was D. Were E. In 29.You shouldn't est chilies......? A. Should you B. Would you C. Is it D. Are it E. Are does 30.He eats his breakfast........ A. Noisy B. Noisily C. In the morning D. In morning E. In afternoon 31.You go to school?... A. Aren't you B. Isn't you C. Didn't you D. Don't you E. Wasn't you 32....new thick dictionary A. a B. an C. in D. On E. of 33.My parents ... a nap A. Is taking B. Is takings C. Are taking D. Are takings E. Was taking 34.The book ... printed in Indonesia. A. Is B. Are C. Did D. Was E. Have 35.He asked me, "when will you be home?" The direct speech is: A. He asked me when I would be home B. He wanted to know if I was home C. He wanted to know if you would be home D. He asked if you would be home E. He asked when you would be home 36.He could not win the badminton match ... he had sprained his ankle A. So that B. Unless C. Although D. Whether E. since 37. She ... Sad last night A. Is B. Are C.Was D. Would E. Should 38.Water the seeds every two... A. Days B. How C. Where D. When E. Hour 39.The man with.... thick mustache A. A B. An C. The D. Was E. Was 40.The novels ... translated into many languages. A. Is B. Are C. Did D. Was E. Have


3

1


Iklan

Iklan

L L

15 Februari 2024 12:19

<p>1. B<br>2. D<br>3. A<br>4. A<br>5. A<br>6. A<br>7. D<br>8. D<br>9. B<br>10. A<br>11. &nbsp;D<br>12. D<br>13.E<br>14.E</p><p>15.B</p><p>16 B</p><p>17 a<br>18 B</p><p>19.d</p><p>20 D</p><p>21 A</p><p>22 B<br>23. D<br>24 E<br>25 C<br>26 C<br>27 A<br>28 B</p><p>29 S</p><p>30 C</p><p>31 D</p><p>32 A</p><p>33 C</p><p>34 A</p><p>35 A</p><p>36 E</p><p>37 C</p><p>38 A</p><p>39 A</p><p>40 A</p><p>Maaf kalo salah&nbsp;</p>

1. B
2. D
3. A
4. A
5. A
6. A
7. D
8. D
9. B
10. A
11.  D
12. D
13.E
14.E

15.B

16 B

17 a
18 B

19.d

20 D

21 A

22 B
23. D
24 E
25 C
26 C
27 A
28 B

29 S

30 C

31 D

32 A

33 C

34 A

35 A

36 E

37 C

38 A

39 A

40 A

Maaf kalo salah 


Iklan

Iklan

Mau jawaban yang terverifikasi?

Tanya ke Forum

Biar Robosquad lain yang jawab soal kamu

Tanya ke Forum

LATIHAN SOAL GRATIS!

Drill Soal

Latihan soal sesuai topik yang kamu mau untuk persiapan ujian

Cobain Drill Soal

Perdalam pemahamanmu bersama Master Teacher
di sesi Live Teaching, GRATIS!

Pertanyaan serupa

I was here (2024) Releass date: April, 12 2024 Plot: The story begins around May 2019, a 12 year old third year high school student who has just graduated from her high school but suddenly she met her 4 siblings who went to the same school. Then she had a dream of becoming a vlog video creator and cooking before she and all her siblings became pop singers. Before the end in the year 2022. From this flashback story it turns out that she is the second daughter of John Harper and Nancy Harper when she studied jazz songs and was a solo vocalist, duet vocalist and group vocalist and other siblings joined too. After shortly she already accepted after her 36 year old mom, Nancy passed away in late april 2019. Next page : The first singer awards in 2020 What is the title of the remake of the movie 'if i stay'? A. I was here (2024) B. I'm not ashamed (2016)

14

5.0

Jawaban terverifikasi

MOHON DIJAWAB SECEPATNYA, TERIMAKASIH (text activity 6) When I was a seventh grader, I had an interest in dancing. At that time, I was a new student. All students in the seventh grade were required to participate in at least two extracurricular activities at school. Because I love English, I joined the English Club. However, I was confused about what other activities I would participate in. "Hi, Lala. Have you decided which extracurricular activities you will participate in?" asked Reza, my classmate. I was filling out the extracurricular registration form sheet when he asked. "I have chosen the English club, but I am still confused about the other activity," I replied. "The school has a lot of interesting/extracurricular activities. You have to choose one of them," Reza said. "You are right. But I'm still confused," I stared at the extracurricular registration form sheet. There were still a few hours before this sheet was collected. "I Think, you should choose activities that really match your passion. I've heard that you like to watch traditional dance performances. Why don't you just join the dance club?" Reza gave his opinion. I thought for a while: It may be true what Reza said. The dancing club is not bad. I always wanted to learn to dance a long time ago, but there was no chance. Maybe it was time for me to learn to dance. I smiled at Reza, and then said, "Thank you, Reza. Now I know which club I will choose." From then on, I confessed to the dancing club. I practiced dance seriously. I have mastered several types of dances, both traditional and contemporary dance. --PERTANYAAN---- A 1. What is the story about? B Rewrite Lala's story in Activity 6 in the table below! 1. Orientation= a. characters:............... b. Setting:............... 2. Complication: a. Conflict:............ b. Climax:.............. 3. Resolution:.................

17

5.0

Jawaban terverifikasi

Iklan

Iklan

chapter 1: the beginning "Hmmm, so I've signed it. Now all I have to do is register directly from the school," Rita thought quickly . Rita or Rita Yunita is a girl who wants to go to Sakura Academy because she wants to get an award, become a student council member there, join champion, and get a scholarship so she can choose where she wants to go. "I hope I can pass the test so I can go to school at the currently popular Sakura Academy..." Rita spoke to herself. Chapter 2 : the great start . One day in a Japanese city there was a student who entered the Sakura Academy. There were many students who want to registered and then took a test to get permission to enter the academy or not... "Hello new students, welcome to Sakura Academy, a place where smart people study and graduate here," said the principal at Sakura Academy, Mrs. Lesia Kima. "With technology becoming more sophisticated day by day, Sakura Academy is developing it to become even more powerful" added Mrs. Kinada Tira, a teacher from class 1A . "Right, and let's start the registration event, ask all the students to go to the room next to the teachers' council, namely the registration room."Miss Lesia answered clearly. "Wow, that means this school is very modern!" thought Rita, "Hey, what's up there?" called a girl from behind."Huh?"Rita was confused because she heard someone calling her . "Hi, can we be friends? I don't have any friends here yet."answered the girl. "ooh of course, I'm Rita Yunita, what's your name? "Rita answered briefly ."My name is Yuta Aita, nice to meet you!" answered the girl whose name was apparently Yuta. "Yuta! Let's hurry to the student registration room. The other students have already left!" Rita answered quickly because she wanted to go to the registration room too. when they arrived at the registration room... "Haaaah!? The queue for registration is really long!! It took up to one night to queue before Yuta and I could register (sad)," answered Rita quickly but small. "Don't be sad, Rita, I've taken queue number 15 and number 16. I took two, one for you, that was before I met you, so don't worry." Yuta said calming Rita. "Wow, thanks Yuta ^^ "Rita answered happily. "Your welcome Rita, and now it's number 14 after me, then you Rita "Yuta answered calmly. [..NEXT NO.15..] "Well it's my turn! after that you Rita! "Yuta said that as he got up from his seat. "yes Yuta..{oh I'm so scared if I'm not accepted...} "Rita answered while thinking. "yeeeyy! I passed Rita! Now it's your turn! "Rita answered suddenly with a happy face."uh, yes yuta I'm coming..." Rita answered with a worried face.Rita got up from her seat and came to the registration area. "So... where is the registration paper? "Rita asked. "This is the paper, but first, can you provide proof that you are indeed enrolled at this Sakura Academy? "asked the person giving the registration form. "Here it is..I just registered yesterday. Is this true?"asked Rita who was waiting for the answer."Hmmm, wait a minute, I'll take a look first, okay?" answered the the person giving the registration form ."oohhh so you are the person who registered yesterday with the name Rita Yunita huh?"asked the person . "ah, yes, that's right..{hhhh luckily I'm there, so I'm a little calmer..}"Rita answered while thinking ."OK, here is the form, please write it with the correct information. "answered the person earlier. [Rita also wrote everything that was needed on the form correctly.] "Here's the form paper..I've finished answering it..{I hope I pass the next test so I can pass and can go to school here..}" Rita answered while shakingly handing over the form. [After waiting for a long time, Rita finally answered..] "Okay, you passed the next test like your friend Yuta. Isn't she your friend?"asked the person. "yes, that's right...oh yes, where will the next test be?"Rita asked with relief. "oh, it will be announced later so that everyone who passes can hear too.. "the person answered. "oh, thanks for the information..." Rita answered quietly as she went towards Yuta. "yuta! i passed too! !"Rita shouted happily. "wow, luckily you passed too! Hopefully we'll be in the same class too! "Yuta answered happily."You guys don't forget that your dorm rooms are the same so you have to remind each other. And also one room is only provided for 2 people so don't make the room messy otherwise you will be punished for sweeping the leaves on the school grounds, here is the dorm room card, the floor 5 No. 551 When you're in the room, don't be loud and don't be late for anything, you'll know what happens if you're late," answered the person giving the form at length. "Eeh...can I ask one more thing?" asked Rita nervously. "hhhh (sighs) quickly, what do you want to ask?" answered the form giver patiently . " If i want to register To become a student council or student council president, where do I go?" "ooh you will hear the announcement tomorrow morning at 07:15 remember don't be even a second late otherwise the field gate will immediately close. so now you can go to your dorm room with yuta now..." answered the person. "Aahh, sorry I asked a lot of questions and thank you for the information..." Rita answered slowly. [THEY GET UP THE LIFT AND GO TO THEIR Dormitory ROOM..] "Hmmm... room no. 549,, room no. 550,, room no. 551.. well here is our room Yuta!! "Rita said to Yuta who were busy carrying their suitcases and bags."Finally we arrived... Hey Rita, why did you tell me to carry our bags and suitcases? You only brought your cards and smartphone... I'm tired you know!" Yuta replied, almost angry because he was the one carrying their bags and suitcases. "Hehehe, don't be angry, Yuta, because if I told you to look for our room and I was the one carrying our bags and suitcases, you wouldn't find our room because you don't seem to be a careful person :v" Rita answered casually while explaining at length. "hhhh (takes a deep breath) OK, that's up to you, Rita, I'm lazy..." Yuta answered resignedly........ Pertanyaannya adalah.. 1.siapa nama karakter utamanya?....... 2.siapa teman pertamanya?.... 3.apa nama sekolah barunya?.... MAKASIH SUDAH MENJAWAB~~~~♥︎ BTW INI CERITA ASLI BUATANKU SENDIRI! BY ZAHIRAH JANGAN TIRU KLO ENGGAK BERDOSA

14

0.0

Jawaban terverifikasi