Hana A

22 Desember 2021 03:21

Pertanyaan

tuladha layang paturan


346

1

Jawaban terverifikasi

W. Wahyuningtias

Mahasiswa/Alumni Universiras Terbuka Surakarta

18 Januari 2022 02:56

Jawaban terverifikasi

Hai Hana A, kakak bantu jawab yaa Jawaban untuk soal ini adalah Kagem para warga rw. 05 Dinten ahad tanggal 22 Agustus 2021 ingkang ajeng didadosaken acara "Jalan Sehat" kanti mengeti dinten kamardikan Negara Republik Indonesia 17 Agustus 1945 ingkang 76 tahun. Mbok bilih para warga sedoyo mawon ingkang nderek partisipasinipun saget rawuh dateng lapangan wekdal 06.00 esuk. Atur panuwun, Panitia Yuk, simak penjelasan ini: Layang yaiku alat utawa piranti kang nduweni wujud tulisan sing ditulis ing dhuwur kertas kanggo nyampekake uneg-uneg utawa pesen kanggo wong liyo. Layang paturan yaiku layang kang isine menehi kabar utawa ngabari sing kudu direteni wong akeh. Jadi, jawaban yang benar adalah Kagem para warga rw. 05 Dinten ahad tanggal 22 Agustus 2021 ingkang ajeng didadosaken acara "Jalan Sehat" kanti mengeti dinten kamardikan Negara Republik Indonesia 17 Agustus 1945 ingkang 76 tahun. Mbok bilih para warga sedoyo mawon ingkang nderek partisipasinipun saget rawuh dateng lapangan wekdal 06.00 esuk. Atur panuwun, Panitia Semoga membantu πŸ™


Iklan

Mau pemahaman lebih dalam untuk soal ini?

Tanya ke Forum

Tanya ke Forum

Roboguru Plus

Chat Tutor

Pertanyaan serupa

Wilujeng enjing artinya?

121

5.0

Jawaban terverifikasi

Iklan