RoboguruRoboguru
SD

Vilda N

20 Mei 2022 04:49

Pertanyaan

Ngawawancara tukang warung Rena: assalamualaikum.... Endih: wa'alaikumussalam Rena: punten Bu, Abi ngaganggu waktu pas ibu sakedap Endih: oh... Muhun mangga Rena: dupi Nami ibu teh saha? Endih: Nami Ibu Endih Rena: nepangkeun Bu, abdi Rena kelas 6B. Abdi sekolah di SDN 270 GENTRA MASEKDAS. Abdi bade ngawawancara ibu, tiasa teu? Endih: mangga neng Rena: dupi ibu icalan naon? Endih: wawarungan we Rena: sadinten kenging sabaraha? Endih: kenging 700.000 Dina sadinten teh kirang langkung Rena: pami ibu icalan ti tabuh sabaraha dugi tabuh sabaraha? Endih: tabuh 06 enjing enjing suhu tabuh 10 wengi Rena: oh muhun atuh. mung sakitu panginten abdi ngawawancara ibu. Hatur nuwun pisan Bu tas kesang di rewong ku abdi Endih: muhun, teu sawios Rena: assalamualaikum Endih: waalaikumsalam Titenan teks wawancara di luhur, anu jadi narasumber dina eta wawancaranya nyaeta.... A. Endih B. Rena C. Tukang sangu D. Budak Bu Endih


15

1

Jawaban terverifikasi

R. Ismaya

Mahasiswa/Alumni STKIP Muhammadiyah Kuningan

21 Mei 2022 16:46

Jawaban terverifikasi

Jawaban: A. Endih Narasumber dina wawancara nya éta jalma anu diperedih jawabanana ku urang. Narasumber téh mangrupa sumber informasi anu diperlukeun ku urang nalika ngalakukeun wawancara. Dina paguneman di luhur anu jadi narasumber atawa anu diwawancara nya éta Endih sedengkeun anu ngawawancara nya éta Réna. Nurutkeun pedaran di luhur jawabanana nya éta Endih.


ask to forum

Belum menemukan jawaban?

Tanya soalmu ke Forum atau langsung diskusikan dengan tutor roboguru plus, yuk

Tanya ke Forum

Pertanyaan serupa

kembang kencur gandha sedhep sanding sumur

11

0.0

Jawaban terverifikasi