RoboguruRoboguru
SD

Halwaarfan H

19 Mei 2022 16:04

Pertanyaan

ana ngendi panggonane benteng pendhem kuwi


17

3

Jawaban terverifikasi

A. Qotrun

Mahasiswa/Alumni UIN Sayyid Ali Rahmatullah Tulungagung

20 Mei 2022 02:26

Jawaban terverifikasi

Panggonane benteng pendhem kuwi ana ing cilacap Penjelasan Benteng pendhem yaiku ya iku bèntèng pusaka Walanda ing pesisir Teluk Penyu, Kabupatèn Cilacap, Jawa Tengah, sing dibangun taun 1861. Gedhong iki minangka tilas markas pertahanan tentara Hindia Walanda. Dadi panggonane bentheng pendhem kuwi ana ing cilacap jawa tengah


Moses M

20 Mei 2022 02:05

Di situlah benteng itu berada


Raphael T

22 Mei 2022 12:03

Di situlah benteng itu


ask to forum

Belum menemukan jawaban?

Tanya soalmu ke Forum atau langsung diskusikan dengan tutor roboguru plus, yuk

Tanya ke Forum

Pertanyaan serupa

Ukara tanduk yaiku...​

10

5.0

Jawaban terverifikasi